IGNITE YOUR BUSINESS je nová příležitost pro podnikatele, jak finančně podpořit svůj podnikatelský záměr. Společnost UPC Business u příležitosti 15.výročí na trhu České republiky vyhlašuje soutěž IGNITE, kde rozdělí 500.000 Kč a AMSP ČR je u toho – poskytli jsme záštitu a máme svého zástupce v porotě.


Po kom je IGNITE žhavý?

Ideální kandidáti neexistují. Nerozhodují známosti ani dosavadní úspěchy. Zajímá nás každý, kdo v ČR podniká. Hodnotíme jasný a konkrétní podnikatelský záměr, realistický ekonomický model, inovativnost a společenský přínos.

Co zažehlo IGNITE?

IGNITE spustila společnost UPC Business pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu ČR i Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR a Hospodářské komory ČR. IGNITE vyrůstá z přesvědčení, že dobrému podnikání je třeba pomáhat. Ustavili jsme proto porotu, která vybere nadějné podnikatele v zemi a věnuje jim podporu v řádu statisíců korun.

Co vám IGNITE přinese?

IGNITE vám pomůže se zviditelnit. Budete mít možnost oslovit tuzemské i zahraniční investory. A především poznáte lidi s podobnými problémy i odborníky, kteří vám v rámci soutěže mohou poskytnout koučing, cenné rady a nenahraditelné zkušenosti.

Více informací na http://ignite.upcbusiness.cz/