Projekt YEIM, reg.číslo 860687, z fondů unijních programů Evropské komise v Bruselu.

Prostřednictvím zprostředkovatelské organizace pro Českou republiku, společnosti Bohemia EU Planners, s.r.o. (IČO 27901637), člena AMSP ČR, se mohou zájemci přihlásit svým podnikatelským záměrem k hostitelské organizaci v EU tím, že napíší svůj požadavek na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo zavolají na +420 739356856, vice informací je dále k dispozici na web linku https://www.bohemiaeuplanners.eu/projects.html

 

Na odbornou praxi u hostitelského podnikatele mohou zájemci z ČR vyjet na období 1-3 měsíců. Finanční prostředky na svůj pobyt budou mít dle země výjezdu /např.Slovensko 610 euro/měsičně, Španělsko 830 euro/měsičně/, tyto prostředky slouží k pokrytí nákladů spojených s dopravou, jídlem, ubytováním a denní potřebou účastníka v zemi určení. Povinností je naplnit cíle Podnikatelského plánu a vytvořit si/zdokonalit pro svoji budoucnost, svoji odbornost či přímo navázat na tuto mezinárodní zkušenost formou nadnárodní spolupráce. Program pokrývá požadavky podnikatelského prostředí v rámci rozvoje malých a středních podniků. Na druhou stranu je zde možný i vstup hostitelských organizací v ČR, jenž přijmou zájemce ze zemí EU.

Výsledky tohoto programu ve scénáři uvedené zprostředkovatelské organizace vykazují pozitivní a narůstající trend, program je v ČR u této organizace aplikován od 1.2.2017 a k dnešním dnům se jedná o realizaci již 40 výjezdů do Evropy a 8 přijetí u hostitelů v ČR. V praxi je pak zřetelné, jak je sdílení odborné praxe prospěšné pro obě strany, jak nové, začínající podnikatele, tak rovněž hostitelské podnikatele.

Kontakt: PhDr.Vendulka Raymová, LL.M.

                Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

                +420 739 356 856

                www.bohemiaeuplanners.eu