AMSP ČR uspěla ve velmi náročné výzvě MPSV č. 110 a získala dotační projekt na vzdělávání zaměstnanců svých členů. Nabízíme Vám proto možnost zapojení se do vzdělávacího projektu realizovaného ve výzvě 110 - „Učením rosteme". Vzdělávání je 100% hrazeno z dotačních prostředků.

Pro dosavadní nečlenské podniky nabízíme „projektové členství″ – viz stanovy AMSP ČR, §7 ZDE.Projektové členství je bezplatné a je časově omezeno trváním projektu nebo regulemi soutěže organizované či spoluorganizované Asociací.

Cílem projektu je zvýšit úroveň znalostí a dovedností zaměstnanců a zajistit tak soulad jejich kvalifikací a kompetencí s požadavky na vykonávané pracovní činnosti. Cílovou skupinu tvoří zaměstnanci jednotlivých členských podniků AMSP ČR. Členové čerpají dle pravidel de minimis (do 200 000 EUR, ve třech po sobě jdoucích účetních obdobích) – datum přidělení určuje sdružení dle míry vyčerpání de minimis člena – lze přidělovat i postupně v průběhu 2019-2022).

Zaměstnanci se mohou zapojit do projektu formou vzdělávání v těchto oblastech:
• Obecné IT
• Měkké a manažerské dovednosti
• Účetní, ekonomické a právní kurzy
• Jazykové vzdělávání

V současné chvíli probíhají administrativní úkony nezbytné pro úspěšnou realizaci - specifikace vzdělávacích aktivit, výběrové řízení na dodavatele vzdělávacích aktivit. Předpokládáme zahájení vzdělávacích aktivit v měsíci říjen/listopad 2019. O přesném datu Vás budeme informovat po úspěšném ukončení výběrového řízení. Doplňkové informace naleznete zde.

V případě zájmu nás kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.