V latinskoamerickém regionu snad nenajdete rozdílnější země, než jsou Kuba a Mexiko. Zůstane zde Mexiko naším nejdůležitějším obchodním partnerem, i když by se naplnily některé negativní předpovědi spojované s nástupem nové americké administrativy? A co Kuba? Splní světová očekávání? Na tyto a spoustu dalších otázek našich vývozců jsme hledali odpovědi v prvním letošním TRADE NEWS, které právě vychází a oborově se zaměřuje na český agroexport.

Číslo vyšlo tištěným nákladem 8200 kusů na 80 stranách. Jako vždy v něm najdete exkluzivní rozhovory, články, analýzy, inspirativní příběhy úspěšných českých firem, původní infografiky a další zajímavé novinky ze světového i domácího byznysu. Dvouměsíčník TRADE NEWS vydává již šestým rokem agentura ANTECOM jako magazín Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR. 

menší TN1

Nové je ke stažení v PDF na http://www.amsp.cz/trade-news, tištěné vydání obdrží členové AMSP ČR do svých schránek v následujících dnech či je možné si jej po předchozí domluvě vyzvednout v naší kanceláři.