poslední letošní vydání magazínu o obchodu TRADE NEWS vyšlo právě dnes. Prosincové číslo se zaměřuje zejména na oblast energetiky a energetických úspor. Regionálně se zaměříme na země Jižní Ameriky: Chile, Argentinu a Peru.

Šesté číslo uzavírá letošní 5. ročník, avšak rozhodně nekončíme, v příštím roce se můžete těšit na další pravidelná vydání již 6. ročníku průvodce světem obchodu a exportu. "Spolu s redakcí vám přejeme klidný konec roku a mnoho síly v roce 2017. Budeme ji potřebovat." Uzavírá Karel Havlíček, předseda AMSP ČR.

Nové číslo je ke stažení v PDF na http://www.amsp.cz/trade-news, tištěné vydání obdrží členové AMSP ČR do svých schránek v následujících dnech či je možné si jej po předchozí domluvě vyzvednout v naší kanceláři.TradeNews 6 2016 Titulka

Dvouměsíčník TRADE NEWS vydává již pátým rokem agentura ANTECOM jako magazín Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR. Je distribuován bezúplatně přímo na konkrétní adresy a oslovuje nejen všechny členy AMSP ČR, ale i ostatní firmy a jejich obchodní partnery i ty společnosti a instituce, které jim nabízejí své služby. Je připravován ve spolupráci s Ministerstvem zahraničních věcí ČR, Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR, proexportní agenturou CzechTrade a dalšími institucemi podporujícími český vývoz, jako jsou například EGAP, ČEB, CzechInvest aj.