Jihomoravské inovační centrum tento měsíc spustilo sběr přihlášek do již 8. běhu programu StarCube - intenzivního akcelerátoru pro technologické týmy a startupy s inovativním nápadem. Registrace bude otevřena do 9.8.2016. 10 týmů z celého světa pak čekají od září 3 měsíce plné workshopů, mentoringu a intenzivní práce.

JIC STARCUBE je unikátní český akcelerátor. Od roku 2010 podpořil 72 inovativních projektů, do kterých soukromí investoři vložili téměř 125 milionů korun. Zároveň patří mezi TOP 20 nejaktivnějších evropských akcelerátorů v žebříčku Fundacity. 8. běh akcelerátoru se zaměřuje na partnerství s velkými společnostmi a 9 technologických témat. ICT bezpečnost, senzory, analýza velkých dat nebo třeba rozšířená realita. Během 3 měsíců plných seminářů, workshopů a konzultací s mentory vám pomůžeme dopilovat váš produkt nebo službu a získat první platící zákazníky.

10 týmů z celého světa čekají 3 měsíce plné workshopů, mentoringu a intenzivní práce. Na jejich konci z nich mohou být úspěšné firmy s platícími zákazníky. Zájemci se mohou hlásit do 7. srpna 2016, samotný program začne v září. A co je na letošním běhu to nejlepší? Honeywell, Microsoft, AVG, Konica Minolta a Y Soft. Tito velikáni jsou připraveni pomoci týmům s rozvojem po technologické i byznysové stránce i napojením na vlastní globální obchodní i marketingovou síť.

JIC starcube

 

Více informací najdete na www.jic.cz/starcube