CONNECT je podnikatelský program koordinovaný EBN a podporovaný Evropskou komisí, který je zaměřen na nové evropské podnikatele začínající s podnikáním s potenciálem růst mezinárodně. Pozor, soutěž pro je otevřena jen do 22. 3. 2015!

Vybraní podnikatelé se vydají v rámci výměnného programu do Brazílie, kde budou mít možnost pracovat po boku a učit se od zkušených hostitelských podnikatelů, a to buď v rámci úspěšného podniku, nebo v podnikatelském inkubátoru po dobu až 3 měsíců (duben-červen 2015). Jedná se o win-win spolupráci, skrz kterou si budou podnikatelé vyměňovat zkušenosti, názory, objevovat nové trhy a obchodní partnery. Pobyt bude částečně financován Evropskou komisí (až 1750 EUR).

Soutěž pro nové evropské podnikatele je otevřena jen do 22.3.2015. Přihlášení je jednoduché a rychlé: registrační formulář můžete vyplnit zde a musí rovněž obsahovat Váš životopis a podnikatelský plán.

Kdo se může zúčastnit?

Noví podnikatelé: nadějní podnikatele z celé Evropy, kteří se chystají začít podnikat na základě životaschopného Podnikatelského plánu nebo kteří již začali podnikat v poslední době. Nevyžaduje se žádné konkrétní odvětví!

Důležitá data:

Deadline pro podávání přihlášek: 22.3.2015

Výběr a párování: březen – duben 2015

Výjezd: duben- červen 2015 (1-3 měsíce)

Navštivte nás: www.eubrazilconnect.com

Twitter: @EUBrazilCONNECT

Napište nám: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

CONNECT je podnikatelský program koordinovaný EBN a podporovaný Evropskou komisí, který je zaměřen na nové evropské podnikatele začínající s podnikáním s potenciálem růst mezinárodně. Pozor, soutěž pro nové evropské podnikatele je otevřena jen do 22. 3. 2015!

Vybraní podnikatelé se vydají v rámci výměnného programu do Brazílie, kde budou mít možnost pracovat po boku a učit se od zkušených hostitelských podnikatelů, a to buď v rámci úspěšného podniku, nebo v podnikatelském inkubátoru po dobu až 3 měsíců (duben-červen 2015). Jedná se o win-win spolupráci, skrz kterou si budou podnikatelé vyměňovat zkušenosti, názory, objevovat nové trhy a obchodní partnery. Pobyt bude částečně financován Evropskou komisí (až 1750 EUR).

 


Soutěž pro nové evropské podnikatele je otevřena jen do 22.3.2015. Přihlášení je jednoduché a rychlé: registrační formulář můžete vyplnit zde a musí rovněž obsahovat Váš životopis a podnikatelský plán.


Kdo se může zúčastnit?

Noví podnikatelé: nadějní podnikatele z celé Evropy, kteří se chystají začít podnikat na základě životaschopného Podnikatelského plánu nebo kteří již začali podnikat v poslední době. Nevyžaduje se žádné konkrétní odvětví!

Důležitá data:

Deadline pro podávání přihlášek: 22.3.2015

Výběr a párování: březen – duben 2015

Výjezd: duben- červen 2015 (1-3 měsíce)

Navštivte nás: www.eubrazilconnect.com

Twitter: @EUBrazilCONNECT

Napište nám: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.