AMSP ČR spustila nejobsáhlejší katalog řemeslníků www.mistriremesel.cz. V den spuštění (21.1.2016) obsahoval portál již 17.896 kontaktů na dodavatele, přičemž jako vůbec první tuzemský vyhledávač rozlišuje řemeslníky garantované od ostatních, neboť spotřebitel okamžitě vidí, je-li jeho dodavatel členem profesního spolku.

Stejně tak je prověřováno každé IČO a do seznamu se tak nedostanou firmy bez odpovídající živnosti, zajišťující odbornou kvalifikaci. AMSP ČR tak naplňuje základní poslání Roku řemesel 2016 - podporovat kvalitu řemeslné práce.

Vyhledávání i registrace na portálu jsou samozřejmě ZDARMA, a to v plném rozsahu! Navštivte nás na www.mistriremesel.cz nebo si více o novém portálu přečtěte zde: http://www.amsp.cz/revoluce-na-internetu-amsp-cr-a-mediatel-spousti-katalog.

Portál vznikl ve spolupráci se společností Mediatel CZ a za laskavé podpory společnosti Komerční banka a.s. a mediální skupiny Mafra a.s.

grafika M

 

 

Fotografie ze slavnostního zahájení veletrhu Střechy Praha / Řemeslo Praha, tiskové konference a předávání Ocenění za řemeslný počin (21.1.2016):

galerie střechy 540px