Být úspěšný na poli gastronomie není jednoduché, ale pokud člověk ví, co dělá a čeho chce dosáhnout, mohou se dít zázraky.
V současnosti se i do Česka konečně dostal trend nejen kvalitního, ale také netradičního jídla, které je samozřejmě o pár kroků napřed díky své chuti, ale jako celek nabízí člověku i dokonalý zážitek pro chuťové buňky. Za všechny zmíníme například Forbidden Taste, Nemléko či Café Buddha, kterým v počátcích nechyběla odvaha a chuť přinést něco nového. Všechny tyto tři už na první pohled rozdílné projekty však spojuje jedna zásadní věc a tou je nepopiratelný úspěch na poli gastronomie. Byl to spíš boj, nebo spanilá jízda? Shoda náhod, nebo precizně připravený koncept a tvrdá práce? I na tyto otázky najdeš odpověď díky novému formátu Food stories, v rámci nichž vám atraktivní hosté poodhalí příběhy. Ty možná nebudou jasným receptem na úspěch, ale určitě vás minimálně inspirují.
Kompletní inforamce včetně registrace a programu naleznete ZDE.