Rádi bychom Vás jménem Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR pozvali na nadcházející Setkání podnikatelek na zámku Berchtold.

Akce se uskuteční ve středu 15. 9. od 14:00 do 18:30.

Program:
14:00​ - Zahájení

14:15​ - Příběh podnikatelky I.

  • První příběh podnikatelky si vyslechnete od paní Marty Novákové, která je majitelkou firmy U&SLUNO a v roce 2016 získala ocenění Manažerka roku, byla ministryní průmyslu a obchodu a v současnosti je viceprezidentkou Hospodářské komory. Je to nesmírně energická a inspirativní žena.

14:45​ - Životní filosofie podle Tomáše Bati

  • Gabriela Končitíková z Nadace Tomáše Bati si pro nás tentokrát připravila přednášku o zásadách životní rovnováhy v odkazu Tomáše Bati. Kdo ještě nezažil strhující vášeň k tématu okouzlující Gábiny, o hodně přišel.

16:15​ - Občerstvení

16:45​ - Příběh podnikatelky II.

  • Druhý příběh podnikatelky si pro nás připraví Rehana Ježková, zakladatelka firmy Angel Wings, byla oceněna jako Živnostník roku v roce 2015. Rehana je půvabná a motivující dáma, která se dá poslouchat hodiny.

17:15​ - Žena a zdraví

  • Být zdravá, krásná a v pohodě, po tom touží každá žena. Jak na to? To nám prozradí Jitka Malinská, majitelka firmy JOYin. Jitka je člověk, který má vnitřní moudrost a klid a ještě má schopnost se o tento dar podělit.

18:30​ - Závěr

Vstupné:

  • Cena pro členy AMSP ČR 1 250 Kč
  • Cena pro nečleny 2 000 Kč

Pro účast na setkání je nutná registrace ZDE

Po přijetí registrace bude na Vámi uvedený e-mail zaslána faktura na příslušnou částku + DPH se splatností ihned. Platba na místě nebude možná.