Rádi bychom vás pozvali na Sraz podnikavců, který se tentokrát uskuteční v Praze. Konečně se opět uvidíme „naživo“ a určitě to bude stát za to! Jak někteří víte, Sraz podnikavců je pravidelná networkingová akce, která propojuje podnikavé lidi z celé České republiky.
👉 Přijď se seznámit s podobně smýšlejícími lidmi, načerpat praktické tipy z přednášek našich hostů, probrat svůj projekt nebo nápad a zároveň si pochutnat na skvělém jídle a pití.
👉 Sraz podnikavců je vhodný jak pro ty, kteří na svém vlastním projektu již pracují, tak i pro ty, kteří o svém podnikání teprve uvažují!
223717894 4018540711602142 5678110463449312756 n
__________________________________________________________
Program akce:
18:00
Úvod a představení partnerů Srazu podnikavců
18:30
Prezentace našich 3 hostů:
  • Můžete se těšit na markeťačku Markétu Jílkovou, která dnes pod svou firmou Markét.ing creative s.r.o. poskytuje své služby se zaměřením na strategii, sociální sítě, copywriting a propagaci s malým rozpočtem.
  • Dále se vám představí Matúš Karaffa, který má za sebou několik úspěšných projektů, např. Feedo.cz, nasedomacibylinky.cz nebo juring.cz. Dnes se Matúš mimo jiné věnuje investicím a mentorování a také je jedním z lektorů Podnikni to! kurzů.
  • V nesposlední řade se o svoje zkušenosti podělí pan Stanislav Šesták. Podniká již 30 let a se svými dvěma bratry založil ruční dílnu nábytku Dilnasestak.cz. Od té doby své společné podnikání rozšířili nejen o dvě další firmy floorforever.cz a casamoderna.cz ale také o další tři společníky z druhé generace rodiny.
19:15
Začne panelová diskuze s hosty, kde budete mít prostor na vaše otázky
20:00
Volný program: networking a raut
__________________________________________________________
Pro účast na akci je nutná registrace ZDE
Registrace na setkání je pro členy Klubu podnikavců a projektu Svou cestou ZDARMA. Pro veřejnost je vstupné ve výši 150 Kč.