Kreativní myšlení se dá naučit i online!

Zúčastněte se bezplatných workshopů New Generation of Founders a rozvíjejte své nápady a projekty!

Design Thinking je metoda řešení problémů zaměřená na uživatele. Začíná pochopením jejich potřeb, pokračuje zkoumáním inovativních řešení a končí testováním rychlých prototypů.

V rámci programu New Generation of Founders potkáte nové lidi s různými zkušenostmi a zájmy. Projdete všemi kroky designu, s malým teoretickým základem a spoustou praktických cvičení.

Máte již podnikatelský nápad nebo problém, který chcete vyřešit? Perfektní! Na našem workshopu pochopíte, co za tímto problémem stojí, jak se vcítit do uživatele a jak testovat a vylepšovat produkt.

vfkq optimized

Osvojíte si 3 důležité dovednosti:

  • Empatické rozhovory - Vám pomůžou porozumět touhám uživatelů ohledně jejich způsobu života, práce a relaxace. Díky empatii se můžete inspirovat skutečnými potřebami a vytvářet pro uživatele cenné produkty a služby. Během workshopu se naučíte, jak se zaměřit na uživatele a jak jim porozumět.
  • Brainstorming - Je proces myšlenek je v frameworku Design Thinking velmi důležitý. Naučíte se, jak dělat brainstorming, abyste získali co nejvíce nápadů. Spolu s týmem budete mít 10x více kreativnějších nápadů než teď.
  • Prototypování - Neočekávejte, že najdete dokonalé řešení napoprvé. Naučíte se, jak minimalizovat riziko selhání projektu vytvořením prototypu a jeho testováním s malou skupinou uživatelů. Od uživatelů získáte zpětnou vazbu a vytvoříte finální produkt, který bude vyhovovat jejich potřebám a úspěšnému projektu.

Nové termíny workshopů:

  • 2.3.2021 10:00 - 15:00 (v angličtině)
  • 12.3.202110:00 - 15:00 (v češtině)
  • 16.3.202114:00 - 19:00 (v češtině)
  • 24.3.202110:00 - 15:00 (v angličtině)

Registrace ZDE.