Agentura pro podporu podnikání a investic nabízí začínajícím podnikatelům a start-upům hned několik programů, v rámci kterých je možné využít až 150 hodin zkušených mentorů, navštívit a vystavovat na exkluzivních zahraničních veletrzích či využít setkání a prezentace před zahraničními investory.

Příležitost pro české start-upy využít 1 000 000 mil. Kč na rozjezd svého podnikání!

Projekt CzechStarter nabízí českým start-upům možnost čerpat až 150 hodin mentoringu od více než 50 zkušených mentorů.  Kromě toho mohou start-upy využít i poradenské služby od renomovaných firem jako jsou Havel & Partners, JŠK a BDO, a to v oblasti financí, PR & Marketingu, práva a práva duševního vlastnictví.

Ti nejlepší pak dostanou šanci zúčastnit se 2týdenního campu v Silicon Valley, kde budou moci načerpat zkušenosti a nahlédnout do podnikatelského ekosystému vyspělého trhu.

Czechstarter male

Přihlášky je možné zaslat do 25. května 2018, do 18:00 hod.

Více informací o projektu a dokumenty nezbytné pro přihlášení naleznete zde.

Kontaktní osoba: Markéta Jindrová (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., +420 296 342 706)


Otevíráme dveře českým start-upům do světa!

Projekt CzechDemo poskytuje možnost zúčastnit se světově proslulých technologických konferencí TechCrunch Disrupt a Web Summit Lisabon, kde se můžou start-upy představit potencionálním obchodním partnerům a místní start-upové komunitě. Každý zúčastněný start-up získá volnou vstupenku a stánek na konferenci zdarma, navíc se bude účastnit doprovodného programu v dané destinaci.

Termíny pro zaslání přihlášek:

czechdemo

Více informací o projektu a dokumenty nezbytné pro přihlášení naleznete zde.

Kontaktní osoba: Markéta Škáchová, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., tel. +420 296 342 653


Sháníte zahraničního obchodního partnera nebo investora?

Projekt CzechMatch nabízí příležitost zúčastnit se matchmakingové akce, kde se může start-up představit před investory v destinacích San Francisco, New York nebo Londýn a znásobit tak šanci úspěchu na zahraničním trhu.

Termíny pro zaslání přihlášek:

  • Destinace San Francisco do 4.června 2018,
  • Destinace New York do 24. července 2018,
  • Destinace Londýn do 24. července 2018.

czechmatch

Více informací a potřebné dokumenty k nalezení zde

Kontaktní osoba: Petr Kopeček, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., +420 296 342 737