Na malém městě stojí roztomilá cukrárna, kde se už roky pečou vyhlášené dobroty. Tu cukrárnu provozuje mladá podnikatelka Tereza, která řemeslo i zavedenou prodejnu převzala po své mamince, která stejně jako Tereza celý život v tomto městečku žila. V rodinném podnikání se rozhodla pokračovat v naději, že i přes nevelký počet místních obyvatel vlastní podnik udrží při životě a zároveň bude moci dělat to, co ji vždycky nejvíc bavilo: péct sladkosti pro své zákazníky – známé a
sousedy, všechny místní.

 Tereza tak poctivě pekla a zdobila dorty, připravovala famózní marmelády a speciality z domácího medu. Byznys šlapal skvěle a z okolí se začalo sjíždět víc a víc rodin, aby dobroty také ochutnali. V okolí byl navíc voňavý les, svah s ovocnými stromy a zatopený lom, který se v létě obsypal náplavou z nedalekého většího města. Všichni si začínající léto chtěli naplno užít.

Tereza se postupem času čím dál více začala setkávat s problémem, který ji nutil
přemýšlet o budoucnosti jejího podnikání: mnoho jejích nových zákazníků, kteří už pro věhlas dobrot div že nestáli fronty přes půl náměstí,
chtělo za sladkosti platit jednoduše, kartou, hodinkami, telefonem. Tereza jim tuto možnost pokaždé musela odmítnout – neměla žádný terminál ani nic jiného šikovného pro příjem karet, nikdy to nebylo potřeba.
Tereza viděla, že tak některé zákazníky nemůže obsloužit a tím pádem přichází o peníze – žádný bankomat u nich neměli a kdo cukrárnu znal jen z doslechu, hotovost často připravenou neměl.
Snažila se najít řešení tohoto problému, procházela různé možnosti a nakonec narazila na KB SmartPay a jejich elegantní řešení: PayPhone.

PayPhone má teď Tereza nainstalovaný jako aplikaci na svém chytrém telefonu. Kdykoliv chce některý ze zákazníků zaplatit kartou, přiloží kartu k displeji jejího telefonu, pípne si a má zaplaceno. A nakonec si i někteří místní začali Terezu a její kouzelný telefon pochvalovat.
Chcete být úspěšní jako Tereza? Mrkněte na PayPhone – platební terminál v telefonu