Přestaňte se snažit dělat všechno najednou - multitasking je mýtus!

Plánování času je jedním z nejdůležitějších prvků úspěchu pro mladé podnikatele. Zatímco mnoho lidí si myslí, že úspěšní podnikatelé mají jen štěstí nebo geniální nápady, ve skutečnosti je jejich úspěch často založen na efektivním a správném plánování svého času.

Vytvořte si jasný a realistický plán podnikání, který bude obsahovat cíle, strategie a kroky, jak je dosáhnout.

Zveme Vás k poslechu podcastu s Danielem Dlabajou.

Dobrý deň,

posielam Vám update informácie zo zpravodaju k červnovému srazu podnikavců (23.6. 2020)

update akce zpravodaj

 

Prikladám updateovaný zpravodaj k stiahnutiu tu: https://drive.1d5920f4b44b27a802bd77c4f0536f5a-gdprlock/file/d/1I5s2G44YMWdXVQUiBQh6ptMmpMrCVrKn/view?usp=sharing

scz

 Želám Vám všetkým pekný deň a veľa úspechov

 

Marian Kupec

koordinátor projektů

Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR

www.amsp.cz

mobil.: +420 604 306 800

e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Na Portálu občana budu brzy přístupné informace ze systému veřejného zdravotního pojištění. Díky spolupráce Ministerstva vnitra a VZP tak online zjistíte například kontakt na lékaře včetně přehledu o kapitačních platbách.

Doporučujeme také využít eObčanky –  od 1. července se zásadním způsobem mění komunikace občana s úřady, obcemi v ČR a v budoucnu i v celé Evropě. Už žádné zbytečné čekání, obíhání úřadů a dodržování úředních hodin. Nyní můžete vše řešit jednoduše online. Stačí vám k tomu nová elektronická občanka  s čipem – eObčanka. Díky ní se můžete připojit do portálu Občana na GOV.CZ, kde všechny úřady najdete. Ty, které tam zatím nejsou, budou přibývat postupně v průběhu následujících měsíců: potvrzení o bezdlužnosti, informace o důchodu, informace o neschopence, vystavení eReceptu, výpis z rejstříků, body řidiče, volby online, dokumenty pro hypotéku, přihlášení auta, poplatek za popelnice.

Více informací zde: 
https://portal.gov.cz/obcan/

Právě vychází nové číslo časopisu TRADE NEWS. První letošní číslo, které se zaměřuje na Izrael, SAE a inovace, Vám přináší zajímavá témata jako například: Česko považujeme za našeho nejlepšího přítele v Evropě, Česko se musí zaměřit na efektivitu výzkumu a vývoje, Izraelci drží při sobě za všech okolností, Voda, jídlo, energie - to je to, co potřebujeme k životu, Posedlost novými technologiemi - I to je SAE.

Týden podnikání ČR 2017opět spojí všechny nadšence do podnikání a představí nejnovější trendy světového byznysu. Největší událost roku zaměřená na podporu podnikání se uskuteční od 13. do 19. listopadu 2017 a nabídne více než 100 doprovodných událostí po celé České republice. Hlavní událost, dne 15. listopadu od 10:00 do 20:00 ve Slovanském domě, sestává z hlavní konference Týdne podnikání, seminářů a veletrhů, zatímco Doprovodné událostibudou probíhat v průběhu celého týdne v Praze a v regionech ČR.Týden podnikání pro vás pořádá již pátým rokem European Leadership & Academic Institute (ELAI), letošní ročník se koná pod záštitou Hospodářské komory České republiky, Svazu průmyslu a dopravy České republiky a Asociací malých a středních podniků ČR.

joomla 404 hd

Facebook

Registrace