Podpořit začínající podnikatele v České republice je již pátým rokem hlavním cílem grantového programu Komerční banky ve spolupráci s Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) – Nastartujte se. Své podnikatelské projekty mohou zájemci přihlásit do 8. 9. 2017.

Zajímavou finanční injekci v rámci programu získali v minulých ročnících například tvůrci výukového programu matematiky pro první a druhé třídy základních škol, výrobci tyčinek z cvrččí mouky, autoři originálních designových svítidel nebo vývojáři mobilní aplikace pro snadné parkování. I v tomto roce připravila Komerční banka pro vítěze řadu atraktivních cen. Kromě peněžní výhry - 300 000 Kč pro první místo, 100 000 Kč pro druhé a 50 000 Kč pro třetí - jsou připraveny i hodnotné ceny od partnerů programu.

Webové stránky projektu www.nastartujtese.cz nabízejí zájemcům o podnikání řadu inspirativních příběhů a videí. Registrací na portálu lze získat přístup k výhodným nabídkám od partnerů programu. Pravidelné aktuality ze světa podnikání mohou začínající podnikatelé sledovat také na facebookové stránce programu www.2343ec78a04c6ea9d80806345d31fd78-gdprlock/nastartujtese.cz.

Partnery grantového programu Komerční banky Nastartujte se jsou: Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR, mezinárodní advokátní kancelář CEE Attorneys Tomíček Legal, iPodnikatel.cz - portál pro začínající podnikatele, PERFORMIA – www.performia.cz , Stable.cz - domény, webhosting, servery, časopis o obchodu a exportu TRADE NEWS a Webmium digitální agentura.


Nastartujte se auto

Tisková zprava ke startu letošního ročníku grantového programu Nastartujte se:

TZ_Nastartujte_se.docxTZ_Nastartujte_se.docx (45,76 KB)