Registrovali jste se již do projektu Svou cestou - Young Business? Díky registraci můžete ZDARMA získat bezplatné vstupy na vybrané akce AMSP ČR či jiných společností, každý týden obdržíš zajímavý článek z oblasti práva a měkkých dovedností: Právní guru (sudé týdny) Soft skills (liché týdny), informace o plánovaných Coffee Talks a do budoucna i mnoho dalších zajímavých informací a pravidelných zpravodajů (nyní připravujeme nový z oblasti marketingu).

svou cestou logo RGB

V květnu tohoto roku odstartuje také již 4. ročník grantového programu NASTARTUJTE SE pro začínající podnikatele, kde si díky partnerství s Komerční bankou můžeš odnést hlavní výhru ve výši 300.000 Kč nebo bojovat o cenu veřejnosti ve výši 50.000 Kč! Aby tvé šance byly ještě větší, připravujeme pro tebe i několik akcí, které se budou v první polovině roku zaměřovat zejména na tvorbu byznys plánu, který je pro účast v grantovém programu (i například pro zisk financování tvého podnikání) klíčový. O akcích tě budeme průběžně informovat!

Dále jsme (nejen) pro naše členy připravili pravidelné setkávání začínajících podnikatelů či osob, které se o podnikání zajímají se zkušenými a úspěšnými podnikateli v neformálním prostředí kaváren. Debaty u kávy s názvem Coffee Talks probíhají každý měsíc hned v několika regionech (pravidelně Praha, Brno, Ostrava a nyní nově Cheb/Plzeň a další česká města). O jednotlivých akcích informujeme tady na webu (registrovaní dostávají i emailem), ale především přímo na facebookové stránce Coffee Talks, kde se můžeš taky na jednotlivé akce zdarma registrovat.

Pokud už podnikáš a chtěl by ses podělit o svůj příběh (v sekci YoungPříběhy), napiš nám čemu se věnuješ a rádi tvůj příběh publikujeme tady nebo a na našem facebooku

Pokud se ti nechce registrovat, můžeš nás sledovat jen na facebooku projektu Svou cestou - Young Business, kam nejzajímavější články a odkazy umísťujeme také. Nenabízíme žádný uzavřený klub a nechceme finanční příspěvky. snažíme se o vytvoření platformy mladých lidí, které máme ambice přesvědčit, že mít vliv znamená být nezávislý. Takže nebuď pěšákem u jiných, rozhoduj sám!


Registraci najdeš přímo v hlavním menu, nebo použij tuto zkratku.