Dne 2. května odstartoval již 10. ročník soutěže Nastartujte se pro začínající podnikatele. Opět máte možnost získat až 300 000 Kč na rozjezd vašeho podnikatelského projektu. A jako bonus k 10. výročí získá každý registrovaný a schválený projekt ZDARMA nový web od firmy Webmium a webinář na právní a daňové aspekty začínajících podnikatelů od advokátní kanceláře eLegal.

A co k tomu potřebujete? IČO staré maximálně 24 měsíců, podnikatelský účet od KB a zajímavý podnikatelský projekt.

Vítězné projekty od těch ostatních odlišuje kvalitně vyplněná přihláška. Musí být poznat, že víte, kam míříte a jak se tam dostanete. Znáte své silné, ale i slabé stránky a máte jasný plán podložený čísly. Mnoho projektů se nedostane do finálových pozic díky opomenutí některých složek nákladů, jako např. náklady na marketing nebo vůbec nepočítají s vlastním ziskem.

Svou přihlášku můžete registrovat od 2. května do začátku září. Ale nečekejte dlouho, čím dříve se přihlásíte, tím více času máte na sbírání hlasů veřejnosti. Na výherce čekají velmi zajímavé ceny.

jlk

Garantem soutěže je AMSP ČR, mediálním partnerem TRADE NEWS a partnery jsou iPodnikatel, Webmium, eLegal, Performia, Fakturoid, Stable.cz, Technologické Centrum HK a PPINK.

Více informací o soutěži ZDE

Přihláška do soutěže ZDE